EmilJespersen.dk

Med en SEO-aftale kan du organisk rangere højere på Google.

Med en SEO aftale kan du organisk rangere højere på Google.

De 4 discipliner, jeg mestrer

Søgeordsplanlægning

Inden vi begynder det egentlige arbejde, foretager jeg en søgeordsanalyse og udarbejder en dybdegående strategi for hvad der skal optimeres for at skabe de forventede resultater. 

Teknisk SEO

Efterfølgende går jeg i gang med at optimere alle de tekniske aspekter af hjemmesiden, som påvirker dine placeringer på søgemaskinerne som Google.  

On-page og indhold

Derefter sørger jeg for at de fokussøgeord (keywords) jeg har fundet frem til via søgeordsanalysen inkorporeres i hjemmesidens tekster.

Off-page SEO

Til sidst sørger jeg også for at bygge stærke links (backlinks) ind til hjemmesiden gennem linkbuilding, så hjemmesiden rangere højere på søgemaskinerne. 

Søgemaskineoptimering

Organisk kundetilstrømning

Ved at lægge den rigtige SEO-strategi og eksekvere den ordenligt, er det muligt at rangere bedre på de forskellige søgemaskiner.  Det betyder også at du organisk (gratis) bliver eksponeret over for en langt større mængde potentielle kunder. 

Når man skal udarbejde den rigtige strategi for søgemaskineoptimering er der mange overvejelser man skal gøre sig, og jeg anbefaler derfor altid at man samarbejder med en der har styr på det. 

Er du klar til at vækste din forretning med SEO?

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet til en uforpligtende snak,  hvor vi gennemgår hvilke muligheder du har med søgemaskineoptimering (SEO). 

Få svar på ofte stillede spørgsmål om et SEO-samarbejde med mig 

Når jeg holder et møde med potentielle- eller nye kunder, er der nogle spørgsmål der ofte går igen. Hvis du overvejer at indgå et SEO-samarbejde med mig, så får du måske svar på nogle af dine spørgsmål her. Hvis ikke, så er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig. 

Søgemaskineoptimering (SEO) er en samlet betegnelse for den indsats man laver for, at ens hjemmeside rangere højere på søgemaskiner som Google organisk – i modsætning til Google Ads, som ikke er organisk. 

Min timepris som søgemaskineoptimerings konsulent er på 500 kr. 

Hvis du ønsker at opnå rabat på din søgemaskineoptimering, så tilbyder jeg også to pakkeløsninger til SEO-arbejde:

– 5 timers SEO-arbejde pr. måned: 2.250 kr. 
– 10 timers SEO-arbejde pr. måned til 4.000 kr. 

Bemærk: Alle priser er angivet ex. moms

Er du klar til at vækste din forretning?

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet til en uforpligtende snak,  hvor vi gennemgår hvilke muligheder du har for at vækste din forretning.