EmilJespersen.dk

Hvornår er det bedste tidspunkt at poste på Instagram?

Hvornår er det bedste tidspunkt at poste på Instagram?

Ekspert indenfor webdesign og markedsføring, og har i løbet af de sidste par år hjulpet utallige virksomheder med at styrke deres digitale tilstedeværelse igennem skræddersyede løsninger indenfor webdesign, online markedsføring og søgemaskineoptimering 

I sidste uge skrev vi om det bedste tidspunkt at poste på Facebook, og hvis du endnu ikke har læst den artikel anbefaler vi dig at gøre det ved at trykke her

Det er nemlig ikke alle tidspunkter, at alle er lige aktive på sciale medier, og der er derfor visse tidspunkter der er bedre til at få eksponering. Instagram er jo ejet af Facebook, og generelt er engagement niveauet blandt de to platforme forholdsvist ens. Vi anbefaler alle vores klienter, at poste Instagram opslaget onsdag og fredag om formiddagen i tidsrummet mellem kl. 10:00 – 11:00. Dette skyldes, at de fleste brugere er aktive i dette tidsrum. Dette er dog ikke ensbetydende med, at man ikke kan poste de andre dage, det er blot i dette tidsrum det giver allermest mening for de fleste. Så hvis du har mulighed for det, anbefaler vi selvfølgeligt at være aktiv på Instagram med både Instagram stories og opslag, og hvis man skulle sætte et lidt bredere tidsrum på dette ville det være mandag-fredag i tidsrummet 09:00 – 16:00.

Derudover er der en generelt tendens på de sociale medier, hvor at aktiviteten er lav i løbet af søndagen, så den dag anbefaler vi ikke at poste på. 

Er du klar til at vækste din forretning?

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet til en uforpligtende snak,  hvor vi gennemgår hvilke muligheder du har for at vækste din forretning.