EmilJespersen.dk

Få en hjemmeside der tiltrækker de helt rigtige kunder til din forretning.

Få en hjemmeside der tiltrækker de helt rigtige kunder til din forretning.

Gode grunde til at investere i en hjemmeside

Flere henvendelser

 Med en professionel hjemmeside får du flere henvendelser fra kunder,  og fundamentet til at skalere din forretning med online markedsføring.

Bedre performance

Når jeg udvikler din hjemmeside, arbejder jeg efter nogle principper der sikrer dig en lynhurtig hjemmeside – hvilket giver dig en større konverteringsgrad.

Bedre brugeroplevelse

Med en hjemmeside der bruger open-source CMS WordPress, er du sikret en fremtidssikret løsning med de bedste forudsætninger for en god brugeroplevelse. 

Responsiv webdesign

Du får en hjemmeside der er responsiv 

Når jeg designer din WordPress hjemmeside bliver det gjort med udgangspunkt i best-practice inden for webdesign med WordPress og Elementor Pro. 

Det betyder også, at din hjemmeside bliver responsiv og mobilvenlig – du får altså en hjemmeside der tilpasser sig til den enhed der bliver brugt.  Udover det skaber en bedre brugeroplevelse er det også med til at påvirke Googles algoritmer positivt, da dine kunder bliver hængende på siden længere. 

Ny WordPress hjemmeside​

Din hjemmeside er dit ansigt udadtil  

I langt de fleste tilfælde besøger dine kunder din hjemmeside inden at de handler hos dig. Det er derfor også vigtigere end nogensinde før, at du har en ordentlig hjemmeside der skaber tryghed og tillid hos dine besøgende., og som konvertere dem til kunder. 

WordPress hjemmeside pris​

Priser for en WordPress hjemmesider

De hjemmesider jeg laver er skræddersyede til din virksomhed, og derfor kan jeg desværre heller ikke give en 100% fast pris før, at jeg kender dine behov.  Noget af det der bl.a. er afgørende for hjemmesiden er hvilke funktioner du ønsker, antallet af sider, om du har tekster klar til hjemmesiden, eller du ønsker at tilkøbe tekstforfatning. 

Mine priser for hjemmesider starter fra 4.999 kr. ex moms

Er du klar til at vækste din forretning med en professionel hjemmeside?

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet til en uforpligtende snak,  hvor vi gennemgår hvilke muligheder du har for at få lavet en professionel hjemmeside.

Få svar på ofte stillede spørgsmål om et hjemmeside samarbejde med mig 

Når jeg holder et møde med potentielle- eller nye kunder, er der nogle spørgsmål der ofte går igen. Hvis du overvejer at indgå et samarbejde om en ny hjemmeside med mig, eller få redesignet din nuværende hjemmeside, så får du måske svar på nogle af dine spørgsmål her. Hvis ikke, så er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig. 

Det er er rigtigt godt spørgsmål. Sandheden er, at prisen på en hjemmeside variere utroligt meget, alt afhængigt af dine behov.  Som en tommelfingerregel starter mine priser dog altid fra 4.999 kr. ex moms for en professionel hjemmeside. Det er helt sikkert muligt at finde udbydere der kan gøre det billigere, men kvaliteten af hjemmesiden vil også ofte være herefter – og i værste tilfælde ender du med en hjemmeside som ikke konvertere de besøgende til kunder i din forretning, og så kan din hjemmeside ende med at gøre mere skade end gavn. 

Ja, det er super nemt selv at udskifte billeder- og tekster på din nye hjemmeside. Hjemmesiden bliver lavet i WordPress med Elementor, hvilket giver dig en fremtidssikret løsning du selv nemt kan redigere fremadrettet. Jeg tilbyder gerne at vise dig hvordan man selv kan redigere- og udskifte indhold, og tilbyder også en billig support- og vedligeholdelsesaftale, hvor jeg hjælper med at vedligeholde hjemmesiden løbende. Dette kan tilkøbes for 999.- ex moms. pr. år til mine hjemmeside pakker. 

Ja, det kan jeg. Efter at hjemmesiden er lavet, har du de bedste forudsætninger for at konvertere besøgende til kunder. Det kræver selvfølgeligt også, at der kommer besøgende på din hjemmeside. De to mest effektive måder at få mere trafik til din hjemmeside, er ved hjælp af enten Google Ads eller Søgemaskineoptimering (SEO) . Google Ads er den løsning der giver de hurtigste resultater her og nu, imens at SEO er en mere langsigtet investering, som også er rigtigt kraftfuld og kan skaffe dig en stabil kundetilstrømning. Jeg anbefaler altid en blanding af både SEO og Google Ads, men hvis du har et mindre budget er Google Ads helt klart den bedste løsning til at komme i gang med at få trafik til din nye hjemmeside. 

Ja, jeg tilbyder også at stå for tekstforfatningen. Når jeg står for tekstforfatningen til din hjemmeside, så får du tekster der indeholder relevante “keywords” for din hjemmeside, så du kan rangere højere på Google – det er det der hører under Søgemaskineoptimering (SEO). Det er dog ikke nok, at dine tekster indeholde de rigtige nøgleord. Teksterne skal også være interessante at læse, ellers mister du hurtigt dine besøgendes opmærksomhed. 

Er du klar til at vækste din forretning?

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet til en uforpligtende snak,  hvor vi gennemgår hvilke muligheder du har for at vækste din forretning.