EmilJespersen.dk

WordPress hjemmeside

Du får en professionel hjemmeside der booster din forretning

Du får en professionel hjemmeside der booster din forretning

Ny WordPress hjemmeside

Din hjemmeside er dit ansigt udadtil  

I langt de fleste tilfælde besøger dine kunder din hjemmeside inden at de handler hos dig. Det er derfor også vigtigtere end nogensinde før, at du har en ordentlig hjemmeside der skaber tryghed og tillid hos dine besøgende.  

WordPress hjemmeside pris

Priser for en WordPress hjemmesider

De hjemmesider jeg laver er skræddersyede til din virksomhed, og derfor kan jeg desværre heller ikke give en 100% fast pris før, at jeg kender dine behov.  Noget af det der bl.a. er afgørende for hjemmesiden er hvilke funktioner du ønsker samt hjemmesidens størrelse.  

Eksempel på pris

Langt størstedelen af de hjemmesider jeg laver for mine kunder koster et sted imellem 5.000 – 25.000 kr. ex moms, hvilket kan give dig en nogenlunde fornemmelse af hvad en professionel hjemmeside koster.  

Efter vi sammen har afdækket dine behov kan jeg komme en endeligt pris på hvad din hjemmeside kommer til at koste. 

Responsivt webdesign

Du får en hjemmeside der er responsiv 

Når jeg designer din WordPress hjemmeside bliver det gjort med udgangspunkt i de nyeste og bedste metoder inden for webdesign. 

Det betyder også, at din hjemmeside bliver responsiv og mobilvenlig – du får altså en hjemmeside der tilpasser sig til den enhed der bliver brugt.  Udover det skaber en bedre brugeroplevelse er det også med til at påvirke Googles algoritmer positivt, da dine kunder bliver hængende på siden længere. 

Skal vi tage en uforpligtende snak om dine muligheder?

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet med et uforpligtende tilbud allerede i dag, hvor vi gennemgår hvilke muligheder dig og din virksomhed har.