EmilJespersen.dk

Med Google Ads kan du tiltrække de helt rigtige kunder til din forretning.

Med Google Ads kan du tiltrække de helt rigtige kunder til din forretning.

De 3 discipliner, jeg mestrer

Google Display

Google Display

Med displayannoncer har du muligheder for at nå ud potentielle kunder gennem målrettede annoncer til folk der surfer online eller ser YouTube-videoer. 

Google Search

Google Search

Med Google Search har du mulighed for at dominere på de søgeord, som skaber omsætning og profit for netop din virksomhed, når kunderne er sidst i købsfasen. 

Google Shopping Logo

Google Shopping

Med Google Shopping har du mulighed for at fremhæve udvalgte produkter fra din webshop, når kunder søger efter et specifikt produkt du sælger på webshoppen.

Google Ads (AdWords) specialist

Du får en dedikeret samarbejdspartner

Jeg hjælper mine kunder med at opsætte Google Ads korrekt, og står løbende for at optimere deres Google Ads kampagner, så de sikrer sig det bedste afkast fra annoncerne. En af de helt store fordele ved Google Ads er, at det er muligt at komme i gang for et relativt beskedent beløb med en Google Ads (AdWords) specialist, ligesom at du kun betaler pr. klik eller opkald du får.

smartmockups_l45i8lhd
Google Ads logo

Hvad koster Google Ads?

Priser på Google annoncering

Med Google Ads betaler du ikke for hvor mange der ser dine annoncer, men derimod hvor mange der besøger din hjemmeside, eller ringer til dig. Prisen pr. klik (CPC) vil typisk ligge på mellem 2-15 kroner, og kan variere meget alt efter branchen -og om der benyttes Google Display (displaynetværket) eller Google Search (søgenetværket) . 

Udover at betale for selve annoncerne betaler man også for hjælp til opsætningen og løbende optimeringer af dine kampagner. Det sikrer at du opnår de rigtige resultater, og ikke spilder penge på kampagner der ikke fungere. Priserne variere efter projektet, og kan enten aftales som en fast procentsats af alt omsætning genereret, eller som et fast månedligt beløb.

Er du klar til at vækste din forretning med Google Ads?

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet til en uforpligtende snak,  hvor vi gennemgår hvilke muligheder du har indenfor Google Ads.

Få svar på ofte stillede spørgsmål om et Google Ads-samarbejde med mig 

Når jeg holder et møde med potentielle- eller nye kunder, er der nogle spørgsmål der ofte går igen. Hvis du overvejer at indgå et Google Ads-samarbejde med mig, så får du måske svar på nogle af dine spørgsmål her. Hvis ikke, så er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig. 

Mine priser som Google Ads Specialist starter fra 2.499.- (ex moms.) pr. måned, og inkludere både løbende opsætning, optimering og split-tests af kampagner, samt månedlige rapporteringer – så du kan se hvor meget værdi jeg har skabt for dig. 

Jeg anbefaler altid et Google Ads budget på mindst 3.000 kr. om måneden, hvis du ønsker at have en Google Ads konsulent til at administrere dine kampagner.  

Hvor meget at Google Ads kan løfte din omsætning med, afhænger i høj grad af hvor stort dit Google Ads budget er. 

Indenfor Google Ads snakker man tit om ROAS (Return On Ad Spent) som er et udtryk for hvor mange penge at du får igen, pr. krone du investere i din kampagne. En ROAS på 5x eller 500% svarer eksempelvis til, at du ved at bruge 10.000 kr. på en kampagne får en meromsætning på 50.000 kr.  ROAS kan variere alt efter hvilken branche du er i, og vil også ændre sig løbende, men vil typisk ligge et sted mellem 2-800%.

Er du klar til at vækste din forretning?

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet til en uforpligtende snak,  hvor vi gennemgår hvilke muligheder du har for at vækste din forretning.