EmilJespersen.dk

Med udgangspunkt i et godt samarbejde skabes der gode resultater ​

Med udgangspunkt i et godt samarbejde skabes der gode resultater

Tidligere cases 

I tæt samarbejde med Joberr har vi hjulpet dem med at udarbejde en ny hjemmeside samt en nyt logo. Derudover har vi også hjulpet dem med at producere reklamemateriale der skal bruges i reklameøjemed. 

I tæt samarbejde med Padelsol har vi hjulpet dem med at udarbejde en ny hjemmeside samt en nyt logo. Derudover har vi også hjulpet dem med at klippe videomateriale og tilføje undertekster på dertilhørende videoer. 

Her kommer min næste succeshistorie. Skal det være dig?

Her kommer min næste succeshistorie. Skal det være dig?

Kbh Malerservice havde et ønske om, at få redesignet deres hjemmeside så den i højere grad afspejlede virksomheden – og i tæt samarbejde nåede vi i mål med dette. 

Andreas fra Plæneluft.dk havde allerede en hjemmeside, og kom til mig med et ønske om at få den forbedret så den afspejlede hans virksomhed – og i den forbindelse fik vi også tilføjet et webshop modul på hans WordPress hjemmeside. 

I tæt samarbejde med Dropnfix har vi hjulpet dem med at udarbejde en ny hjemmeside der viser priserne for reparationerne af mere end 140 forskellige modeller inden for kategorierne: computere, tablets og mobiler. 

I tæt samarbejde med Ukrudten har vi hjulpet dem med at udarbejde en ny hjemmeside og en unik kontaktformular til leadgenerering. 

I tæt samarbejde med Allianceflyt har vi hjulpet dem med at udarbejde en ny professionel hjemmeside der ligeledes har fået lavet en skræddersyet kontaktformular hvor det er muligt for de besøgende at vælge bl.a. afhentningssted, leveringssted, tidspunkt og service. 

I tæt samarbejde med Solicons har vi hjulpet dem med at designe en ny professionel hjemmeside der skal danne grundlag for deres kunst. Solicons er en danskstartet kunstvirksomhed der kun auktionere et enkelt nyt og unikt NFT kunstværk (Non-Fungible Token) hver dag.

FL-Service havde et ønske om, at få redesignet deres eksisterende hjemmeside, som var blevet forældet. I tæt dialog fik vi skabt en professionel- og moderne hjemmeside som afspejler virksomhedens kerneværdier.

Mathias fra Bedrefoto.dk kom til mig med et ønske om, at få designet en stilren hjemmeside der kan fremvise hans fotografiarbejde for potentielle kunder. Her fik vi skabt en professionel hjemmeside der indeholder billede karusseler, prislister m.m. 

2ndhand Luksus

2ndhandluksus ønskede at få lavet en professionel webshop med mulighed for, at filtrere produkterne efter bl.a. mærker og kategorier – og sammen nåede vi i mål med en velkonverterende webshop. 

Luunar Eclipse kom til mig med et ønske om, at få lavet en professionel hjemmeside hvori de kunne fremvise deres portefølje samtidigt med, at hjemmesiden kan bruges som en salgskanal til at konvertere nye kunder.

Skal du være min næste succeshistorie?

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet til en uforpligtende snak,  hvor vi gennemgår hvilke muligheder du har for at vækste din forretning. 

Er du klar til at vækste din forretning?

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet til en uforpligtende snak,  hvor vi gennemgår hvilke muligheder du har for at vækste din forretning.