EmilJespersen.dk

Tidligere cases

Med udgangspunkt i et godt samarbejde får du gode resultater

Med udgangspunkt i et godt samarbejde får du gode resultater

I tæt samarbejde med Joberr har vi hjulpet dem med at udarbejde en ny hjemmeside samt en nyt logo. Derudover har vi også hjulpet dem med at producere reklamemateriale der skal bruges i reklameøjemed. 

I tæt samarbejde med Padelsol har vi hjulpet dem med at udarbejde en ny hjemmeside samt en nyt logo. Derudover har vi også hjulpet dem med at klippe videomateriale og tilføje undertekster på dertilhørende videoer. 

I tæt samarbejde med Dropnfix har vi hjulpet dem med at udarbejde en ny hjemmeside der viser priserne for reparationerne af mere end 140 forskellige modeller inden for kategorierne: computere, tablets og mobiler. 

I tæt samarbejde med Ukrudten har vi hjulpet dem med at udarbejde en ny hjemmeside og en unik kontaktformular til leadgenerering. 

I tæt samarbejde med Allianceflyt har vi hjulpet dem med at udarbejde en ny professionel hjemmeside der ligeledes har fået lavet en skræddersyet kontaktformular hvor det er muligt for de besøgende at vælge bl.a. afhentningssted, leveringssted, tidspunkt og service. 

I tæt samarbejde med Solicons har vi hjulpet dem med at designe en ny professionel hjemmeside der skal danne grundlag for deres kunst. Solicons er en danskstartet kunstvirksomhed der kun auktionere et enkelt nyt og unikt NFT kunstværk (Non-Fungible Token) hver dag.

Opdateres

Her kommer min næste succeshistorie. Skal det være dig? 

Opdateres

Her kommer min næste succeshistorie. Skal det være dig?

Skal du være min næste succeshistorie?

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet med et uforpligtende tilbud allerede i dag, hvor vi gennemgår hvilke muligheder du har.